Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES
Logg inn
Bli medlem
 
 

Kinopremierer uke 2, 2018

[Skrevet av: Stian Spørck Karlsen den 09.01.2018]

Under finner du informasjon om filmene som har kinopremiere den andre uka i 2018.


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

Den første filmen ut er The Greatest Showman. Den er verdt et kinobesøk og har et skuespilleresemble bestående av; Hugh Jackman i hovedrollen som P.T Barnum. Barnum kommer fra ingenting og lykkes i å skape et spektakulært show som fascinerte mennesker rundt om i hele verden. I andre sentrale roller finner vi blant annet Oscarnominerte Michelle Williams, Rebecca Ferguson og Zac Efron.


Deretter skal vi over til familie/fantasy-filmen som er en nyinnpilling av Jumanji i ny drakt. Jack Black, Kevin Hart, Dwayne Johnson, Karen Gillan og Bobby Cannavale innehar rollene. Filmen handler om at fire ungdommer som finner et gammelt videospill kalt Jumanji i en kjeller. De bestemmer seg så for å teste det. Men det de ikke vet er at Jumanji transporterer alle spillere rett inn i handlingen til et eksotisk, men høyst farlig jungeleventyr. Der inne tar de formen til avatarene de har valgt. Kappløpet med tiden har begynt, for når de slipper opp for liv er det ingen vei ut igjen.


I 'Darkest Hour' spiller Gary Oldman hovedrollen som Winston Churchill. Under andre Verdenskrig sto Winston Churchill steilt imot den tyske invasjonen, til tross for stor motstand fra sine egne rekker. Vi møter ham gjennom den mørkeste timen i hans liv som statsleder.


A
ctionfilmen "Spacewalk" er den utrolige men sanne historien om de første rompionerene. Filmen tar plass på 1960-tallet. Det er kald krig og romkappløpet er i full sving. Dette er en ikke ukjent historie, men sjelden vist fra sovietisk stårsted. Vi følger kosmonaut Alexey Leonov i det han forbereder seg til å bli det første mennesket til å gå ut i verdensrommet...


Liam Neeson er hovedrolleinnehaveren av premierefilmen; "The Commuter". Den handler om en forretningsmann som er på feil sted til feil tid, da han på sin daglige hjemtur blir blandet inn i et kriminelt oppgjør på T-banen. I andre sentrale roller finner vi også Vera Farmiga og Patrick Wilson.


Siste film ut på kino denne uka er en film laget av ingen ringere enn Woody Allen. 'Wonder Wheel' fortsetter den lange rekka med filmproduksjoner fra Allen. Vi befinner oss på Coney Island i 1950-tallets New York. Historien sees gjennom øynene til en ung badevakt, spilt av Justin Timberlake. Han forteller oss en historie om en middelaldrene karuselloperatør (Jim Belushi), og hans kone (Kate Winslet) som strever med å få endene til å møtes. En dag returnerer den fortapte datteren deres (Juno Temple). Og selvsagt, siden dette er en film av Woody Allen, oppstår det mellommenneskelige komplikasjoner.


[ Alle filmene har kinopremiere fredag 12. Januar ]

Diskusjon

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2019 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.